keskiviikkona, heinäkuuta 25, 2007

Säätö...

Tässä vaiheessa kesää tuntuu, että työkiireet alkavat viimein helpottaa hieman, mikä tosin voi olla vain hiljainen välivaihe tai muutaman lomapäivän jälkeinen harhaluulo. Jospa kuitenkin ehtisin laittaa tänne muutamia kehityskuvia vertaillen viime viikon tilannetta tähän viikkoon. Omasta mielestäni erot ovat huomattavia, kasvit ovat oikein ryöpsähtäneet kasvuun poissaollessamme... :)

Mixpotteja: tupakka, alpi, pieniä härmesalvian taimia;
erilaisia basilikoja; sitruunamelissaa ym... viime viikolla.

Parvekkeen ulkopuolelta voin kertoa epäilyksistäni viherrakennusyrityksiä kohtaan. Monelta kantilta ajateltuna oman yrityksen perustaminen on alkanut tuntua todella varteenotettavalta vaihtoehdolta; enkä ole ainoa joka sitä työpaikallani on pohtinut jo pidempään. Kysymys onkin vain aloittamisesta: ajoitus, rahoitus, markkinointi, oma jaksaminen tämänhetkisen työn ohessa? Perusasiat yrittäjyyteen liittyen ovat jo hanskassa, eikä mikään oikeastaan epäilytä. Pienellä kevään kurssin kertaamisella ja pohjustuksella uskaltaisin mennä käymään jopa työkkärissä ja TE-keskuksessa asiani kanssa.

Lähinnä ainut relevantti kysymys onkin, miten näen nykyisen työtilanteeni jatkuvan. Tilanne on omituinen mutta hankala selittää... Joka tapauksessa minulle on tarjottu suullisen sopimuksen tasolla alustavasti suunnittelutyötä talveksi, mikä on hyvä asia. Jos taas ajattelen kevääksi perustavani yrityksen, sen markkinointityö ja pohjustus ennen starttirahan anomista on aloitettava miltei hetimiten (starttirahan saamisen yksi peruste on, ettei yritystoimintaa ole vielä aloitettu, mutta markkinointia ja esim. tarvikkeiden, kuten suunnitteluohjelma ja lasertulostin+skanneri, hankintaa ei ole kielletty...). Kaksi "työtä" päällekkäin taas tarkoittaa tuplakiirettä, eikä vapaa-aikaa nytkään ole liiemmin jäänyt.

Haluan keskittyä täysillä yrittämään mutta jostain on vielä talven ajaksi revittävä leipä.

Tunnisteet: , , ,

1 kommenttia:

7:25 ap. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Ovat niin tunnetta tulvillaan nämä siun kaikki kuvasi.
Rakkautta kasveja kohtaan. =)

Onnea siun yrityksellesi.
Mutta älä näännytä itseäsi. =)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu