tiistaina, huhtikuuta 10, 2007

Havaintoja

Pihassamme 9.4. 2007

Ensimmäiset sinivuokot löytyivät tänä keväänä sitten ensimmäistä kertaa aivan omasta pihasta, tuosta ikkunan alta tielle viettävästä lämpimästä rinteestä, sillä piha on ihanan luonnonläheinen ja metsäinen. Myönnän heti, että tarkoituksella pidin koiraa lenkittäessä puhelinta valmiina kuvan ottaakseni, jos vain vuokkoja näkyy. Ja kotipihaan palattuamme löytyihän niitä =)

Tykkään kyllä hirveästi tästä uudesta kodista varsinkin nyt kevätaikaan, kun aurinko paistaa ja lämmittää joka suunnasta. Omalla pihalla en ole vielä ehtinyt haravoimaan, mutta hieman olen tutkinut taloyhtiön yhteisiä kukkapenkkejä, jotakin vihreitä sieltä on jo nousemassa ja innokkaita puutarhureita taitaa löytyä talosta useampia kuin yksi :) Lähistöllä asuvan veljeni pihaa ehdin myös jo tonkimaan; sinne viime kesänä istuttamani sipulit (kun vain muistaisin mitä ne olivat!) ovat selkeästi nousemassa esiin ja ainakin idänunikkoni esittelee jo karvaisia, pieniä lehtiään kukkapenkissä. Siellä ehdin jo hieman haravoidakin, ja noita hentoja unikon alkuja piti oikein yrittää varoa. Lunta on varjopaikoissa vielä jonkin verran, siellä mihin sitä talven aikana on kasailtu, eli haravoitavaa on vielä hieman. Ehdin tietysti samalla myös suunnitella hieman tulevia hankintoja (naapureidenkin luvalla :D) ja miettiä, mihin suuntaan haluaisin omasta puolestani sitä taloyhtiön yhteistä kukkapenkkiä viedä, jos sittenkään uskallan. Pitää muistaa, että kunhan pääsen mukaan tänne uuden oman kodin pihapuuhiin, minulla on kohta kasveja kahdessa eri paikassa hoidettavana :D

Menipä taas melkein yöpostaukseksi :) No, huomenna on näillä näkymin viimeinen vapaani ennen töiden alkua, joten pitää yrittää ehtiä saada askaroimani pajukaari valmiiksi ja siitä kunnon postaus kuvineen!

Tunnisteet: ,

1 kommenttia:

5:13 ip. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Oi kun ihania sinivuokkojen alkuja!
Mie en ole niitä vielä bongannut...

Mukavaa viikonloppua siulle ja onnea sadannesta postauksestasi! =)))))


*hali*

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu