sunnuntaina, tammikuuta 28, 2007

Valmista!

Tässäpä odotettu linkki kyselylomakkeeseeni! Tiedustelussani ei siis ole kuin pari hassua kysymystä, joten toivoisin saavani edes muutaman vastauksen... Täyttäminen on melko helppoa (tuon kaavakkeen tekeminen ei minulle niinkään, onneksi sain sydänkäpyseltä apua :)), eli tyhjiin kohtiin vain kirjoitetaan lyhyet vastaukset, joissain kohdissa on vaihtoehtoja, joista valita. Vastauksesi tulee minulle sähköpostiin, joten mitään sen hankalampaa tässä ei ole... Ja jos kaavakkeessa on jotain pahasti vialla tai muuta kysyttävää tulee, tänne blogiini voi kommentoida tai sähköpostia lähettää osoitteeseen misstii(ät)suomi24.fi. Kyselyä saa laittaa vapaasti eteenpäin.

Mikäli en saa näiden vastausten perusteella koottua mitään järkevää selostusta markkinoistani, niin toteutan mahdollisesti tutkimuksen uudestaan laajempana kysymyskokonaisuutena. Tämä siis tällainen pikaversio huomisen varalle, koska tiedot saatetaan tarvita kurssille jo tiistaiksi! Varsinainen ylläri tämä etätehtävä oli siis... Olisin tietty voinut käyttää tehtävään koko viikonlopunkin (tämän muutaman tunnin sijaan), mutta koska etätehtävä oli nimenomaan etäpäivälle eli huomiselle, se olisi tavallaan epäreilua. Viikonloppuna on paljon muutakin puuhaa, ja nyt ehkä jaksan paremmin ahertaa taas seuraavan viikon. Hyvä kuitenkin, että sain sen nyt valmiiksi ja nähtäville, jotta huomisen aikana ehdin käsitellä tuloksia ja siinä sivussa kerrata kurssin asioita ja kehitellä liiketoimintasuunnitelmaani.


Eipä tässä muuta, kuin vastailemisiin ja olkaahan ahkeria apulaisia! Kunhan ehdin, laitan vastauksista jonkinlaisen tiivistelmän myös tänne...
Tai kerron ainakin, tuliko niitä vastauksia yhtään ;D

1 kommenttia:

4:08 ip. , Anonymous Hallatar kirjoitti...

Mie kävin kyselemässä katugalluppina oman kyselyni.
Vähän varpaat paleli...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu