keskiviikkona, tammikuuta 03, 2007

Uusi vuosi on alkanut

Vielä yhteenvetona joulunajasta lisään tänne muutaman kuvan (jo hieman nuupahtaneista) joulukukistamme, kuten Jaana toivoi. Näitä tuli sekä saatua lahjaksi, että hankittua itse.

Olohuoneessa, teeveen kupeessa ryhmäasetelma valkeista ja vaaleanpunaisista hyasinteista. Sipulit pönkevät ilokseni edelleen uusia kukintoja ja lehtiä. Valkea patinoitu kynttilänjalkakin on uusi, lahja anopilta.

Joulutähti hopeisessa suojaruukussaan kukoistaa edelleen keittiönpöydällä
valoisalla ikkunapaikalla.

Eteisen tasolla ystävältäni saatu sinisen hyasintin ja valesypressin asetelma kauniissa suojakopassaan. Vieressä "yövalo", lyhdyn sisään laitettu sähkövalosarja.

Olohuoneen ikkunalaudalla, muisto joulunajasta.
Perhettämme muistettiin taas monin yksilöllisin ja kauniin kortein. Vasemmalla amaryllis, jonka hoitoa ja kukittamista en vielä tunne, lahja anopilta. Tulilatvan ostin ennen joulua äidille sairaalaan, on jaksanut kukkia todella pitkään kuuman patterin päälläkin. Oikealla toinen joulutähti, jossa aivan aidon näköistä tekolunta, kun oikeaakaan ei ole ;) Kopassa oleva joulutähti oli jouluyllätys anopilta äidilleni. Sen voisin viedä ilahduttamaan ja väriä tuomaan äidin pedin ääreen.---
Näiden kukkeiden kuvien johdolla haluan toivottaa
Oikein hyvää Uutta Vuotta kaikille,
yritetään tehdä tästä entistä parempi omalla toiminnallamme ja käytöksellämme! Itse en tehnyt mitään lupauksia, muuta kuin yrittää edelleen parhaani mukaan elää onnellisena ja tehdä kanssaihmisiäni onnelliseksi. Tärkeitä tavoitteita minulle tällä hetkellä olisivat tasainen työelämä, henkinen jaksaminen ja tasapaino, kuntoilun lisääminen ja ruokavalion parantaminen.

Isoin toive olisi Äitini tervehtyminen ja retket marjoja tai suppilovahveroita keräämään vielä kerran :((

Ja vielä iso kiitos kaikille lukijoilleni kaikista kommenteista ja viime vuodesta! Olette piristäneet minua paljon ja minäkin toivottavasti vuorostani teitä :) Olen varma, että tästä keväästä tulee taas yhtälailla kiireinen, muttei välttämättä niin paljon parvekkeen ja taimikasvatuksen parissa kuin viime vuonna. (Hyviä asioita pitäisi osata arvostaa, silloin kun niitä on.) Yritän kuitenkin päivittää blogiani mahdollisimman usein... :)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu