perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Päivät kuluvat...

Synttärini olivat ja menivät (1.12.), mielessä on ollut kaikkea muuta kuin juhlimiset. Kakku oli tietysti onnistunut. Sain pari kaunista kimppua, joista eilen keräsin parhaassa kunnossa olleet kukat ja rakensin niistä tällaisen asetelman. Ei ihan huono aloittelijalta, vai mitä?

7.12. 2006: valkoisia ja punaisia neilikoita, yksi keltainen gerbera sekä jotain tuntematonta punaista tähkämäistä kukkaa

---

Keräsin maanantaina ison sylillisen havuja parvekkeen joulukoristeluja varten. Minulla kävi tuuri, sillä veljeni soitti aamupäivällä, että siellä kaadetaan kuusia. Me siis asumme aika lähekkäin, joten kävin samana päivänä hakemassa, ettei lopu kesken. Ja tänään voisi hakea lisää ;)


Niin, sain minä noista havuista jotain aikaankin:

Koko kaiteen mittainen havuköynnös valuu puolelta toiselle rennosti. Köynnös on tarkoituksella löysä. Sen alla kulkee värikäs valoköynnös, joka pilkistelee havujen väleistä. Keskelle ajattelin lisätä vielä havuja pienen ryhmän, siihen kohtaan, jossa köynnöksen puolikkaat yhdistyvät. Se on vielä aika karu nyt.

Parveke pitäisi siivota havunjäänteistä ja järjestelyä aina riittää muutenkin. Toivottavasti valoja ei ole liikaa naapureiden mielestä :)

Pitäisi siis kerätä toinen samanmoinen kasa havuja ja mustikanvarpuja keskeneräiseen kranssiin. Niitä kuluu yllättävän paljon! Kun saan sen valmiiksi, laitan sitten kuvan keskeneräisestä ja valmiista. Hienolta näyttää kyllä jo nyt, Flickrissä...


3 kommenttia:

7:59 ap. , Anonymous Hallatar kirjoitti...

Aivan ihana!
Sää olet aina niin kekseliäs ja viitseliäs! =)

Ja myöhästyneet synttärionnittelut!

Mie en saa koskaan kukkia...=/

 
8:59 ap. , Anonymous Innu kirjoitti...

Aivan ihania :>.

Meillä ei parveketta ole mutta tuonne takapihalle pitäisi koittaa jotain laittaa. Tuntuu vaan, että aina ne "tekemiset" kumminkin jää ja sitten harmittaa kun ei keksi mitään kivaa.

 
3:52 ip. , Blogger MissTii kirjoitti...

Moips Innu, harmi etten ole aikasemmin tajunnut lukea kommenttiasi :P

Kiitos kehuista :)

Nyt nuo havut alkavat tosin olla jo menneen talven lumia, vaikka nythän sitä lunta vasta alkoi tulla kunnolla näemmä. Ehkä annan niiden olla vielä jonkin aikaa.

Kyllä sitä itselläkin välillä on sellaisia kausia, ettei oikein mitään tunnu saavan aikaisiksi. Joskus sitten tulee taas tämmöisiä puuskia, joista sitten dokumentoin tänne blogiini :)) Sitten on piristävää lueskellä näitä jälkeenpäin ja lukijoiden kommentit ilostuttavat tietenkin =)

Kevään myötä sitä kummasti jaksaa taas blogatakin enempi...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu