tiistaina, elokuuta 01, 2006

Viimeinkin kuvankäsittelymahdollisuus tarjolla

Syvä huokaus asian suhteen. Alkaa taas olla mahdollisuus tehdä jotain oikeasti kivaa koneella, eikä aina vaan töitä :/ Olisin niin monesti halunnut jo päivittää tännekin, mutta jotenkin minulle kuvat ovat aina olleet tärkeämmässä osassa kuin teksti (jota kuitenkin osaan ihan hyvin suoltaa, jos tarvitaan=)), joten homma on jäänyt hoitamatta. Ehkä tästä alkaa taas uusi elämä ;)

Pelargoni 'Apple Blossom' nautiskelee heinäkuun loppupuolen lämpöisistä iltapäivistä. Elokuun illat alkavat varmasti jo viilentyä mukavasti kesän loppua kohden.

Kesäkukka- ja perennaruukkuni 26.7. 06.
Kaikki muu on jo kukassa, paitsi tavallinen päivänhattu (Rudbeckia hirta 'Gloriosa Daisy')! Onneksi keskelle istutetun perennoivan kaunopunahattu Echinacea purpurean kukinto on tosi pitkäkestoinen ja ihanan makean tuoksuinen :) Samoin ovat kestäviä tosi mataliksi jääneet samettikukat Tagetes patula 'Petite Yellow', joista luvattiin pussin kyljessä jopa 20cm korkeita.
Tämän ruukun kaikki lajit ovat sellaisia must-kasveja tästä eteenpäin, kuten aiemmin ovat olleet basilika ja timjami. Helppoja ja kestäviä, kauniita ja värikkäitä.
Kasvien kehityksestä löytyy tietoa blogini arkistoista kylvöstä tähän vaiheeseen asti, esimerkiksi huhtikuussa: http://parvekkeeni.blogspot.com/2006/04/odottavan-aika-on-pitk.html sekä toukokuussa lähes joka postauksessa!

Basilikan (Ocimum basilicum) kukinto.

Auringonkukan, Helianthus annuus 'Sungold dwarf double' , ensimmäisen kukinnon kehittymistä nupusta auenneeksi puolipalloksi. Todella kaunis kukinto...

Postailemisiin, jollei muita teknisiä ongelmia tule...

2 kommenttia:

8:46 ip. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Ihania nua siun kukat ja yrtit!!!!! =)

Ja mää haastan siut muutes kirjameemiin, ettei tehtävät loppuisi...;D
Ohjeet miun blogissani. =)

 
4:56 ip. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Juu, se oli siis tua kirja-meemi:
http://hallatar.vuodatus.net/blog/201105


Ja ois toinenkin meemi jos jaksat ja ehdit tehdä, eli kirjain-meemi, johon annoin siulle kirjaimen T:
http://hallatar.vuodatus.net/blog/202702

=D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu