lauantaina, heinäkuuta 22, 2006

Kaikkea sitä pitääkin tapahtua...

... tietokoneesta hajosivat vuorotellen virtalähde, näytönohjain sekä kiintolevy. Onneksi on atk-mies kotona ;) Nyt kaikki tuntuu taas olevan kunnossa vajaan viikon ihmettelyn jälkeen. Olen aivan kädetön ilman nettiä :D Ja mikä pahinta, en ole päässyt päivittämään blogia taaskaan aikoihin!

Ilmoitin paikallislehdessä pihasuunnittelu- ja konsultointipalveluistani. Tietokoneongelmat ovat vähän hidastaneet vauhtiin pääsemistä, mutta pääsin heti muutamia pihoja katsomaan paikan päälle. Se onkin ollut tällä hetkellä tarpeeksi. Ensi viikollekin on tekemistä. Pieni lisätulohan ei ole koskaan pahitteeksi... Onneksi kulta sai koneen viimein ehjättyä, että pääsen varsinaisesti vasta nyt töiden pariin, tosin aion aloittaa vasta maanantaina, koska viikonlopuksi on muuta puuhaa... Eräs mukava asiakas kehotti minua hankkimaan maksuttoman Y-tunnuksen, tällöin asiakkailla on mahdollisuus saada palveluistani kotitalousvähennystä ja voin kuulemma pyytää hieman korkeampaa hintaa itse :) Laskutuksessa minun ei tarvitse huomioida arvonlisäveroa, jollei laskutuksen vuosittainen kokonaissumma eli liikevaihto ylitä tiettyä ylärajaa... Tämän voisinkin tehdä heti maanantaina. Mikäli taas haluaisin ilmoittaa toiminimeni kaupparekisteriliittoon, maksaisi se muutaman kymmenen euroa, eikä se oikeastaan vaikuttaisi kai mihinkään, paitsi ettei kukaan pääsisi varastamaan nimeäni. Mutta kuinka monta samannimistä Suomessa voi olla... olen aika varma ettei montaakaan =) Siispä lykkään ehkä tätä virallistamista jonkin aikaa eteenpäin.

Hmm, omat nettisivut voisin yrittää saada kasaan jossain välissä. Hienot ja selkeät sivut kertoisivat jo paljon palveluistakin, kuten esimerkiksi tässä. Voisin kertoa, mitä osaan tehdä ja mistä olen kiinnostunut erityisesti, sekä mitä mikäkin palvelu maksaa. Ja jos saisin joitain tuttuja viherrakennusyrityksiä mukaan nk. taustatueksi, yhteistyöhengessä? Voisinkin kysellä. Tai ainakin voisin vähän luonnostella jotakin paperille ja kokeilla, olisiko omalla kullalla aikaa ja kiinnostusta sellaiseen hommaan :)

Polkupyöräni eturengas on kaiken lisäksi ollut puhki jo jonkin aikaa, en osaa korjata sitä itse eikä atk-miehellä ole sellaiseen ollut nyt yllättäen aikaa. Toivottavasti sekin olis maanantaiksi valmis, ei tarvitsis autoilla töihin ajella =)) Taitaa olla liikaa toivottu kai?

Kiireelliset jutut siis tuppaavat aina kasaantumaan samalle viikolle, onhan se nähty ennen ja nyt taas. Onneksi parvekkeella tapahtuu ilahduttavia asioita: olen antanut yhden basilikan varren kukkia rauhassa, koska kukat ovat niin ihastuttavia. Pitkissä varsissa monta pientä vaaleanpunaista kukkaa. Auringonkukka avautuu vähitellen, keltaista näkyvissä jo =) Punahattu ja pelakuu availevat uusia vaaleanpunaisia nuppujaan... (Lisäilen kuvia, kunhan kuvankäsittelyohjelma alkaa toimia taas.) Ja mikä parasta, ilma on huomattavasti raikastunut viime yön sateiden jälkeen. Lämpötila saisi ihan hyvin pysytellä tässä hieman 20 asteen tuntumassa minusta vähän aikaa. Tulkoon sitten vaikka elokuun alussa ne seuraavat aurinkoiset lämpöaallot. Sääli vaan, ettei noihin säihin pysty itse vaikuttamaan kuitenkaan...

Mainitsin jo, että viikonlopulle riittää puuhaa. Olen aloittanut sopivan aikaisessa vaiheessa pakkaamaan, sillä seinälle ruuvein kiinnitetty dvd-hylly piti tyhjentää. Johan siinä loppuivat laatikot kesken äkkiä! Onneksi kulta toi niitä lisää juuri... Hyllyn taakse jäävät ruuvinreiät pitää paikata ja laittaa uutta tapettia päälle. Seuraavaksi sitten lähdetään jo valitsemaan sopivaa vaaleaa ja neutraalia tapettia seinään, kun tuo on muutenkin niin monesta kohtaa kulunut, että näyttää paljon paremmalta jos me se vaihdetaan ennen myyntiä. Pienetkin asiat vaikuttanevat. Ja kauankos mokomassa hommassa menee, kun on oivat remonttimiehet varmasti tekemässä! Toisekseen keskiaikamarkkinoille pitäisi ehtiä joko tänään tai huomenna. Ja marjassa voisi käydä myös. Autoissa olis aina jotain korjattavaa. Ja vanhaa tapettia pääsen repimään heti, kun tuo hylly on saatu alas seinältä.

Tohinaa kerrakseen... säälikää minua :D

1 kommenttia:

7:07 ap. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Hurja!
Toivottavasti kaikki on nyt ok? =)
Mutta olipa puuhaa kerrakseen...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu