maanantaina, kesäkuuta 12, 2006

Pitkä(?) kuuma kesä

Tuoreita kuvia niin parvekkeelta kuin sen omistajista:

Helteet alkoivat sitten virallisesti tänään! Olin töissä koko päivän paahteisella seinustalla tekemässä luonnonkivistä luiskaa. Loppumaton työsarka, jonka parissa yksin touhusin.
Onneksi en ole blogissani maininnut nimeltä yritystä, jossa työskentelen, joten voin tässä vaiheessa aivan vapaasti nostaa esiin joitakin epäkohtia, joihin työn tiimellyksessä olemme törmänneet työkavereiden kanssa. Hassuinta asiassa on se, että vaikka useasti puhumme asioista, olemme samaa mieltä epäkohdista ja jaamme huomiomme yrityksen johdon kanssa, emme juurikaan saa vastakaikua esimerkiksi vastaisen kehityksen muodossa, vaan samat virheet toistetaan jatkuvasti joka työmaalla. (Valmiiksi myöhässä olevilta työmailta vähennetään esimerkiksi ennestään työntekijöitä, siirretään uusia urakoita työstämään, jolloin ensimmäinen, isoin ja eniten myöhässä oleva urakka myöhästyy koko ajan enemmän.) Töitä painostetaan johdon puolelta tekemään vauhdilla ja suoraan sanoen hutiloiden, mikä ei oikein vastaa minun eikä työtovereideni tavoitteita... Vaikka osa meistä on tavallaan vasta-alkajia (tosin alaa opiskelleitakin), haluamme rauhassa oppia tekemään työt jouhevasti ja tarkasti, jolloin työtahti itsestään nopeutuu jonkin ajan kuluessa. Jotenkin vain tuntuu, ettei hommat pelaa millään tasolla tässä firmassa, enkä jaksa edes yrittää ymmärtää...
Olen ahkerasti viime perjantaista lähtien kysellyt työpaikkojen perään puhelimitse, kun alkoi olla selvää, ettei tuossa työpaikassa voi viihtyä loppukesää (jos edes pysyy pystyssä sinne asti... en manaa, koska työkaverit on todella mahtavia olleet ja työnjohdonkin rento meininki tavallaan uutta ja kivaa, vaikkei kovin tehokasta, olisi silti hienoa, jos yritys jotenkin pääsisi näistä "lastentaudeista" eroon, ennenkuin kaikki työntekijät otytavat loparit...)
Olen luvannut itselleni, että työskentelen siellä korkeintaan enää ensi viikon, vaikken löytäisikään muuta työtä. Työkaverini teki tänään saman päätöksen ja suunnitteli lähtöä, vaikkei muista töistä ole tänä kesänä varmaa tietoa, sen verran painostavaa meillä on ollut =( En ihmettele päätöstä, ja pidämme varmaan kuitenkin yhteyttä vielä töiden ulkopuolellakin, terassi voisi kutsua joku viikonloppu, joten leuka pystyyn ja nokka kohti parempia tuulia =)

Töiden ulkopuolella on ollut tosi rentouttava kesän alku. Toissa viikonloppuna oli ystäväni Lauran vuoro päästä valokeilaan valmistujaistensa kanssa, irrottelimme kaupungilla ihan kunnolla. Kamalasti oli väkeä liikkeellä valkolakkeineen, mutta mahduttiin sekaan kuitenkin. Tänä viikonloppuna juhlistimme hieman ennenaikaisesti Scillan valmistujaisia samasta opinahjosta, josta itse irtaannuin lopullisesti viime syksynä, tai alkutalvesta paremminkin. Meininki oli mahtava, rakastuin Jyväskylän kumpuileviin maisemiin ja matkakin sinne sujui todella mukavasti ja nopsaan. Oi tulisipa seuraava visiitti nopeasti taas =)

Juhlintaa Jyväskylässä Scillan valmistujaisten kunniaksi, lauantaina 11.6.

Parvekkeella tapahtuu:

Tomaatti aloitti kukintansa, avasi ensimmäiset nuput 12.6...


...samoin kuin Cayennepaprika.
Kelloköynnös tavoittelee kattoa, lämpötila 30 astetta :)


Lisää kuvia taas kerran Flickrin linkin takana!

2 kommenttia:

8:33 ip. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Ihanat nua tomaatti ja paprika-kuvasi!!!! =D
Siulla on siis vaikka mitä parvekkeellasi! Mää aivan karehdin sua! =)

 
4:52 ip. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Tänään ajelimme Hanin kanssa siellä teilläpäin ja mietin, että missähän lienee se siun parvekkeesi! =D

Mää joskus kuvaan niitä omiakin taasen...Mut ei ne oo mitään verrattuna siun ihanaan parveklkeeseesi ja sen monituisiin kasveihin ja kukkiin ja kaikkeen muuhun ihanaan! =)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu