maanantaina, toukokuuta 22, 2006

Nyt on kesä

Hyttyset vainoavat pihalla joka puolella ja pääskyset livertelevät kaarrellessaan korkealla kerrostalon yläpuolella. Laittelimme autooni uudempia etukaiuttimia ihan kuin vanhaan aikaan takapihalla askarrellen. Silloin, kun vielä asuin kotona-kotona. Ihka uudet takakaiuttimet laitettiin jo viikonloppuna, olen tyytyväinen autoni äänentoistoon jo nyt, mutta joku vahvistin vielä voisi löytyä kuulemma käyttööni! Jee! Kunnon subbari takakonttiin. Jeh. Missäs sitten työvälineitä kuljettais ;) Onneksi on korjaustaitoisia ja -intoisia miesihmisiä pari kappaletta lähituntumassa :D

Koira höntyili lieassaan ees sun taas ja jaksoi tuijotella alhaalla ohimeneviä koirakavereita innolla. Minä kitkin ensimmäisiä vuohenputkia ja voikukkia juurineen kukkapenkeistä, joista voisinkin lisätä napsimiani kuvia joskus myöhemmin. Leikkasin myös vuorimännyn alaoksia, jotta siirretyt perennat mahtuvat kasvamaan korkammiksi ja saavat valoa enemmän, paikka on muutenkin varjoisa kulma. Kastelin uusimpia istutuksia myös.

Maisema alkoi muistuttaa illan hämärtyessä jokseenkin Tolkienmaista fantasiaa, jos mielikuvitusta riittää. Nauhoitin kameralla myös linnunlaulua (huonolaatuista kamerasta johtuen), joka kiihtyi lähimetsässä hetki hetkeltä kovemmaksi rallatukseksi, kunnes metsikkö hiljentyi kokonaan auringon laskiessa.

"Kontumainen" maisema kuvattuna talon takapihalta puistoon päin

Ilma on ollut lämmin ja työnteon kannalta suotuisa, mutta työpäiväni oli tänään melko lyhyt. Monia asioita pitäisi huolehtia tällä viikolla eteenpäin sillä rintamalla. Mahatautia on kuulemma ollut liikkeellä, joten saattaa iskeä tännekin jossain vaiheessa... Tässäpä lyhyttä raporttia taas kerrakseen tältä erää. Ja parvekkeella kaikki hyvin =)

3 kommenttia:

4:19 ap. , Anonymous larke kirjoitti...

linnutki visertelee kivasti jo tähän aikaan :)

 
8:27 ap. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Toivottavasti ei taudit iske...
Mie en oo viellä hyttysii kohdannu. Ne jotenkin kaikkoo mun läheltä. Yleensä ne jur löytää mut, ja pistelee mua kaikkein eniten. Joka kesä. =)

 
11:09 ip. , Blogger MissTii kirjoitti...

Nyt valitettavasti on ollut tässä ehkä viikon jo kunnon flunssa päällä. Mutta kyllä se tästä lähtee yskien ja niistäen vuorotellen ;)

Sain lisättyä uusia kuvia viimein, hurraa :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu