keskiviikkona, toukokuuta 31, 2006

Kesäkuu koittaa virallisesti huomenna...

...juhlineen kaikkineen. Se on menoa. Kiirettä riittää niin työn kuin vapaa-ajankin kanssa, toivoa sopii, että aikaa riittää myös bloggailuun :)

Vaikka kirjoitankin tänne työkiireen vuoksi melko vähän ja harvakseltaan, on blogistani silti tullut itselleni ajanvietteen lisäksi myös elämää helpottava välttämättömyys. Olen näet koonnut oheen tuttujen blogien lisäksi valikoiman linkkejä sivuille, joilla tuppaan pistäytymään monta kertaa viikossa (sää lähes päivittäin), joten blogin kautta niihin on helppo klikkailla.

Sivupalkissa on nyt klikattaessa pdf-muodossa olevan kesäkuun kalenterin avaava kuvake. Luvassa on siis ennen Juhannusta kahdet valmistujaiset, joista toiset jo tulevana viikonloppuna. Toivottavasti en ole unohtanut mitään elintärkeää niiden lisäksi. Lahjoja pitää etsiä ja ja. Lisäilen kalenteriin menoja sitä mukaa, kun niitä tulee. Varmaan myös raportoin lyhyesti näistä juhlinnoista...


Kuva on ystäväni viime kesänä ottama, kuvassa heidän pihassaan kasvava, kukkiva omenapuu, jonka alla myös kesäkuun kalenterikuvaan päässyt hehkeä vaaleanpunainen pioni, jota en lakkaa ihastelemasta varmaan koskaan... Maassa näkyy jo viitteitä omenan kukinnan päättymisestä, valkeita terälehtiä siellä täällä. Kesä alkaa pian olla komeimmillaan, kuten tuossa kuvassa. Siihen liittyy tavallaan myös paljon haikeutta siitä, mikä pian tulee päättymään. Kesäkuun loppupuolella osaan harvoin ottaa kesän päättymistä positiivisesti, vaikka syksyssäkin on oma kauneutensa joinain hetkinä.

Onneksi ei vielä olla niin pitkällä, vielä ehtii nauttia ilman pelkoa lämmön loppumisesta. Kesäkuu on aina mannaa, töissä tai vapaalla. Vielä on kesää jäljellä, ihan oikeasti, eikä vain laulun sanoissa :D

Nyt pian nukkumaan, etten ole rättiväsynyt aamulla...

2 kommenttia:

3:31 ip. , Anonymous larke kirjoitti...

meitsikin valmistuu 9.6 :O

 
2:14 ip. , Blogger MissTii kirjoitti...

:OO Pitää onnitella saman tien :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu