perjantaina, huhtikuuta 14, 2006

Parvekekauden avaus

Aah. Kylläpä teki hyvää pienikin ulkoilulenkki vaihteeksi auringonpaisteessa. Tuli näpsittyä muutamia kuviakin auringonpaisteisesta taipaleesta. (Muistutus: en ole ammattilaisvalokuvaaja ;))

Matkalla satamaan


Kohtauspaikka


Satamaa ei turhaan kutsuta lahtelaisten kohtauspaikaksi. Olisin vain toivonut, että penkit olisi jo ehditty tuoda paikoilleen (muuallekin kuin terassialueille). Tämä lämpöaalto taisi tulla vähän yllätyksenä!

Kotiin päästyä oli pakko käydä kurkkaamassa parvekkeen lämpötilaa, kun ulkonakin oli lähes kahdeksan astetta lämmintä. Olihan se noussut jo kymmeneen asteeseen, vaikkei aurinkokaan sinne paistanut. Siirtelin kävelyllä ottamiani kuvia Flickriin, laitoin ruokaa ja juttelen irkissä Scillan kanssa hänen mietteistään parvekehankinnoista. Oma parveke alkaa olla kasveja myöten jo siisti, olen raahannut ruukut jo valmiiksi omille paikoilleen odottamaan taimia...

Saimme vieraaksi vähäksi aikaa pikkuisen nakkikoiran, kun omistaja kävi hakemassa kahvia... <3>

Tämän kevään ensimmäiset maasta puskevat krookukset bongattu!

Nyt auringonpaisteessa (aurinko taitaa kääntyä tuon talonnurkan ohi meillepäin tuossa neljän aikaan) lämpötila alkaa nousta jo reilusti yli 10 celsiuksen. Siispä parvekekauden avaus on kohdillaan! Laitoinkin äsken mustikkapiirakan uuniin ja kohta sitten kahvia keittämään. Jäätelöäkin olisi iltapalaksi... Ai herkutteluako? Eeeei kai sentään... ;)

4 kommenttia:

5:50 ip. , Blogger Laurier Rose kirjoitti...

Miten VOI olla krookuksia ulkona jo? :D Meillä on edelleen hanget korkeat nietokset pihassa. (Kohenee tilanne toki päivittäin, mutta...)

Ehkä parin tai kolmen viikon päästä. :))

 
8:02 ip. , Blogger Puolikas ihminen kirjoitti...

Parvekekauden alku on minusta melkoinen juhlan aihe. Niinkuin kevät joka vuosi. Se ensimmäinen lämmin päivä, kun eteläseinustalle on sulanut jo pieni pälvikohta. Sellainen johon saa tuolin. Sitten enää vain kahvikuppi ja hyvä kirja mukaan. Välillä elämä todella on ihanaa.

 
4:14 ap. , Blogger Hallatar kirjoitti...

Mekin teimme pääsiäisenä reissun satamaan ja kas, siellä istuskeltiin jo ulkona kaffee, yms kuppien kera.
Kevät tulloo!!! =)
Jesss!

 
1:01 ip. , Blogger MissTii kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa. Tänään tosin vähän tuli tuota lunta aamusella, mutta ei (onneksi) jäänyt maahan merkkiäkään, vaihdoimmehan juuri toissa päivänä kesärenkaatkin...

On kyllä hienoa, se aika, kun kasvit saa parvekkeelle, on alkanut häämöttää! :D Jiihaa! :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu