sunnuntaina, huhtikuuta 02, 2006

Lisää, lisää...

Kylvin juuri kesäsypressiä kahteen purkkiin, neljään kohtaan hajalleen, krassia 'Milkmaid' samoin kahteen purkkiin yhteensä 6 siementä. Laitoin juomalaseihin uimaan muutamia tavallisen taivaansinisen päivänsinen ja valkean tuoksuherneen siemeniä, jotka laitan multiin huomenissa. Blogi on sitten tavattoman hyvä näiden kylvöpäivämäärien muistamisessa, myöhemmin voin laskea, kuinka kauan kasvin kehitys on kestänyt... ;)

Autoni on pesty lämpimän (vaikkakin pilvisen) kevätpäivän kunniaksi. Saattaa olla, ettei sille ole nyt ainakaan muutamaan päivään käyttöä, sillä projektityöni tapahtuu toivottavasti joko kaupungilla tai kotoa käsin. Se siis jopa saattaa pysyä puhtaana pidempään, kuin vain yhden illan verran! Pidemmillä matkoilla oma auto on kyllä verraton, muun ajan se tuppaa seisomaan parkissa ikkunamme alla.

Kohta alkaa Nelosella Unelmakämppä, jota tulee edelleen seurattua lähestulkoon joka sunnuntai, koska muutamaan tekemistä ei yleensä ole. Joskus kyllä tuntuu, että joka jaksossa pyörii samoja vanhoja videopäiväkirjapätkiä aiemmista jaksoista, ihan vaan kertauksen vuoksiko? Lisäksi ohjelmaa mainostetaan mielestäni aivan liikaa. Nyt on tulossa jopa Unelmakämppä-lehtikin kauppoihin. Eipä tuossa tv-versiossa ainakaan tunnu mitään uusia sisustusideoita löytyvän. Onneksi nuo remonttipariskunnat ovat tälläkin kertaa mukavan persoonallisia, se pelastaa paljon.

Menenpä tästä turhia jorisemasta ja laittamaan jotain kevyttä ruokaa teeveeillan kuluksi.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu