perjantaina, maaliskuuta 10, 2006

Selkeyttä asioihin

Sain juuri puhelun opinnäytetyöni tilaajalta, Lahden kaupungin entistä teknistä virastoa, nykyistä teknistä- ja ympäristötoimialaa edustavalta kaupunginpuutarhurilta. He tarjoavat minulle muutaman viikon työsarkaa työni jatkosuunnittelussa, vaikka olenkin jo sopimuksella toisessa yrityksessä. Kaupunki on nimittäin valmis maksamaan nykyiselle työpaikalleni noin kahden viikon työpanoksesta, jonka käyttäisin Kariston hulevedenpuhdistusaltaan kasvillisuuden suunnitteluun tekniselle virastolle. Pääsisin aloittamaan työni tuossa huhtikuun alun tietämillä, toivottavasti hieman aiemmin... Tiedän jo suunnilleen, kenen kanssa pääsen tekemään yhteistyötä teknisellä virastolla. Vietin siellä viime kesänä kuukauden harjoittelussa, jonka aikana tutustuin ihmisiin ja paikkoihin jonkin verran. Tämä on siis juuri se ratkaisu, mitä etsin kahden työtarjouksen välille. Soitin uudelle työnantajalleni ja hän vaikutti kiinnostuneelta asiasta. Nyt vain odotellaan, mitä tuleman pitää :)

Minua ei jaksa harmittaa enää, että kansaneläkelaitos "kohtelee minua kaltoin". Menen käymään virastossa, kyselen vähän, mitä mahdollisuuksia minulla on. Tai onko niitä ollenkaan. Onneksi enää puoli kuuta odotusta työn alkuun.

Samalla keskustassa käydessäni voin ostaa kahvipensaalle isomman ruukun, vanha on auttamatta liian pieni ja multa kuivuu liian nopeasti. Parvekeasiat ovat jääneet näennäisesti tauolle. Mutta vain pintapuolisesti, oikeasti ne pyörivät mielessäni taukoamatta...

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu