torstaina, maaliskuuta 16, 2006

Puuhasteluja

Sain viimein laitettua parvekkeelta kuvan valmiista tikkaista siirrettynä paikalleen odottamaan kasveja, jotka täydentävät tämän täsmärakennetun hyötykalusteen ilmettä.
Viimeistelin myös aiemmin mainitsemani pajukoristeen, sille syntyikin hieman pään muotoa hakeva pallukka josta sojottaa ylöspäin letitetty pajuinen tukka sekä otsahiukset :) "Koriste" näyttää nyt tosi alastomalta ja harvalta ilman kasvipeitettä. Aion istutella heti keväällä sen juurelle orvokeitani samoin kuin koristeen keskelle valkeaa köynnöskrassia ja ehkä muutaman päivänsinen tai kelloköynnöksen suikertamaan korkeammalle... Kelloköynnökselle tuo tosin on liian matala. Työ on korkeudeltaan noin parimetrinen. Ruukku on halkaisijaltaan noin 30 senttiä ja minulla on toinen samanlainen, johon laitan sitten enemmän värikkäitä kesäkukkia keittiön ikkunan ääreen.


Tänään tuli hankittua jonkin aikaa etsimäni juuri oikeankokoinen ja värinen säleikkö tuohon kärhön taakse seinälle. Sen leveyttä ja korkeutta pystyy säätelemään venyttämällä sitä suuntaan ja toiseen. Nyt saan siihenkin lisää vihreyttä, olevan kärhön lisäksi istuttelen isoon saviruukkuun muutaman kelloköynnöksen tuomaan tuon valkoisen putken eteen lisää lehtipeitettä :)

2 kommenttia:

6:15 ip. , Anonymous Jaana kirjoitti...

Noi tikkaat on hienot! Siihen on varmaan kiva suunnitella itstutuksia.
Minun pitäsi kanssa mennä pajumetsään. Haluasin tehdä ulko-oveen kranssin pääsiäiseksi.

 
10:13 ip. , Blogger MissTii kirjoitti...

Heh, itse selailin hirveän paksua Tiimarin mainoslehteä illansuussa ja päätin huomenna mennä heti käymään ostoksilla. Sielläkin näkyi olevan kaikenlaista keväistä, suurin osin pääsiäisaiheista tavaraa sekä myös valmiita pajukranssiaihioita! Siihen vaan koristeita päälle vuodenajan mukaan :)

Noi tikkaat oli vähän sellainen ex tempore juttu, tai olen kyllä aiemminkin miettinyt tuollaisia, mutta vasta nyt oli mahdollisuus toteuttaa kun poikaystävän isä on puumiehiä =) Tulis jo kesä :D

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu