sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2006

Päivittelyä

Huh. Onpa ollut melkoinen sunnuntai, kulunut yhdessä hötäkässä alusta loppuun. Heti alkuun jaksoimme kultani kanssa nukkua melkein puolille päivin, jonka jälkeen vasta - yllätys yllätys - muistimme kääntää kelloja tunnilla kesään päin. Sen jälkeen alkoikin kummasti tuntua siltä, että päivästä puuttuu yksi kokonainen tunti, vaikka mitäpä sillä niin suuresti väliä, sunnuntai kun on. Ja kesäaika alkoi! Kuitenkin tuntuu, että olemme molemmat olleet ihan pyörällä päästämme koko päivän, ja nyt sitten onkin jo ilta.

Huomenna Harri lähtee taas töihin aamulla ja minä alan valmistautua seuraavalla viikolla alkavaan työhöni käytännön asioiden hoitelulla. Esimerkiksi työpisteeni sijaintia ei ole vielä päätetty! Kaupungin puolelta kyllä luvattiin olla yhteyksissä minuun heti alkuviikosta, toivon jo heti huomenna kuulevani jotain, jos ei muuten niin otan sitten itse yhteyttä... Etteivät unohda minua siellä... Varmasti menee hetki ennenkuin tähän kesäaikaan tottuu, illalla on aikaisemmin pimeää ja aamulla toisaalta aiemmin valoisaa. Itselleni tämä muutos on joka kevät yhtä inhottava, se sekoittaa pääni.

Viikonloppu on kyllä ollut piristävän vaihteleva, vaikka perjantai menikin nopeasti ja pelkäsin, että koko viikonloppu hurahtaa samantien. Eilen, lauantaina ehdittiin kuitenkin puuhata vaikka mitä: aamupäivällä ajeltiin Helsinkiä kohti ostoksille, päädyttiin Itäkeskukseen, jossa kiertelimme melkein kolme tuntia (aika kului kuin siivillä), ostoksiakin löytyi. Löysin itse täydellisen teemukin kesäparvekkeelle, sen kyljessä on valkeita, aivan kuin voikukan siemenhahtuvia, ihanalla pehmeänvihreällä pohjalla. Ystäväni löysi hamuamansa talvikengät ja vielä kesäksi toiset lisäksi. Miehet yrittivät kovasti seurata kannoillamme, vältellen kuitenkin Indiskaa ja alusasuliikkeitä tehokkaasti, lepuutellen välillä hermojaan partioliikkeessä tai jossakin hifistely-tekniikan ihmemaa-kaupassa. Olen vähän kateellinen, kun itselläni ei ole varaa tällä hetkellä oikein kunnolla antaa mennä ja shoppailla ;) Ehkä jo kuukauden päästä onkin...

Alunperin suunnitelmana oli ehtiä Itäkeskuksen jälkeen vielä keskustan kauppoihin tutkailemaan niiden valikoimaa, en ole oikeastaan ikinä ehtinyt käydä sielläpäin, toisin kuin kaverini. En myöskään ollut käynyt tuolla Itiksessä, mikä varmaan olikin osasyy siihen, miten saimme aikaa kulumaan siellä niin kovasti. Noh. Eihän aika lopulta mitenkään riittänyt, sillä kaupat alkavat mennä lauantaisin kiinni jo viiden aikaan! Ajattelin, että kaverini saisi esitellä minulle parhaat vaate- ja tilpehöörikaupat, mutta joudumme kyllä uusimaan reissun joku toinen viikonloppu. Silloin mennään suoraan keskustaan, eikä jäädä loukkuun itiksen ihaniin kauppoihin... Indiska, uuh... (Miksei Lahdessa vieläkään ole Indiskaa? Scilla kertoi, että Jyväskylässäkin on, olen melkein tuohtunut. Tosin nyt voin vierailla joko Helsingissä tai J-kylässä sisustustarpeiden haussa. Kunhan säästän ensin tarpeeksi.)

Mies vaikutti jollain tapaa ahdistuneen alistuneelta koko reissun ajan. Vakuutti kuitenkin olevansa ihan pirteä, vaikka naama kertoi toista. En jaksanut kiistellä asiasta. Kaupoissa kiertelyn päätteeksi ahmimamme kebab-ateriat taisivat korjata tilannetta himpun verran, samoin kohtalotovereiksi joutuneet miespuoliset kaverinsa. Hyvä ruoka, parempi mieli! Kotiin päästyämme ja ruokaostokset tehtyämme matkatoverimme kutsui vielä saunomaankin, joten eipä ole valittamista ollut.

---

Teinpä muuten perjantaina sekä jo torstain ja perjantain välisenä yönä joitakin muutoksia blogini ulkoasuun. Olen onnistunut lähinnä Harrin neuvojen sekä yritys-erehdys -kaavan avulla. Nyt sivupalkki näyttää alemmas kelattaessa aivan kuin jonkun levykaupan myyntilistalta, mutta veljeni väitti kuvien olevan ihan ok, joten katsotaan nyt... Otsikkopalkin kuva on mielestäni viime kesän parhaita, rakastan päivänsinen kukan väriä, samoin lehtien vehreyttä. Kesäiset sävyt saavat minut haaveilevaiselle tuulelle. Oli hankalaa keksiä, minkävärinen teksti erottuisi parhaiten kuvan päällä... Tuntuu ettei mikään... Nyyhky, olen niin aloittelija, kuin olla voi =)

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu