tiistaina, maaliskuuta 07, 2006

Köynnöstelyä ja rakentelua

Pajuja


Tämänlaista jälkeä sain muuten aikaan itse tienvarren pusikosta keräämistäni pajunvitsaksista yhden maanantaipäivän aikana. Koko asunto oli minun ja pajujeni vallassa, sillä isäntä lähti kaverinsa kanssa Helsinkiin Depeche Moden keikalle ja palasi sieltä vasta aamuyöllä. Hyvä niin, sillä koko iltahan siinä meni, että sain tuon koottua. Toivottavasti lopputulos on edes toimiva, pajunroskaa siivotessakin meni ikä ja terveys. Rimojen yläpäihin sai jäädä hieman luonnollista ohutta oksastoa ja kissoja, jonka voin myöhemminkin poistaa oksasaksilla, jos ei se miellytäkään enää.

Koko säleiköstä oli lopulta hankalaa saada tarkkaa kuvaa kamerallamme, koska rimat ovat melko ohuita ja parvekkeella hämärää ympäri vuorokauden. Kuvassa erottuu juuri ja juuri sidoksena käyttämäni sisalnaru, jonka alla on vielä rautalankaa. Kuten jo sanoin, rimat eivät ole aivan suoria eivätkä tasapaksuisiakaan, mutta mielestäni näin on ihan hyväkin. Tarkoituksenani on sijoittaa köynnöstuki parvekkeella olevan betonipylvään taakse parvekelasikulmauksen eteen, jossa toivoisin kelloköynnöksen, päivänsinen sekä elämänlangan viihtyvän ja näkyvän alapihalle saakka naapureiden iloksi. Muuten kun sille seinälle tulemme sijoittamaan vain erinäköisiä istuimia eikä mitään ulospäin kovin näyttävää. (Tottahan nyt naapureillekin jotain saisi näkyä...)

Olen puuhaillut muutakin, kuten aiemmin olen maininnut, työn alla on ollut:

Tikapuiden pintakäsittely


Tässä kuvassa erottuu mielestäni parhaiten puun pinnan karheus, mutta todellisuudessa väri on paljon harmaampi vielä nyt, kun en ole harjannut ylimääräisiä sulfaattisuoloja pois pinnasta. Se minun piti ehtiä tehdä tänään, mutta suunnitellessani tulevia kylvöksiä se jotenkin lipsahti mielestäni. Seuraavaksi saan toivottavasti kuvia jo parvekkeelle siirretyistä "valmiista" tikapuista.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu