lauantaina, maaliskuuta 04, 2006

Eilen veljeni luona vieraillessamme aikani kuluksi (miehet asensivat keskenään autoon jotakin uutta ahtopainemittaria pakkasessa) nettiä selaillessani törmäsin oivaan köynnössäleikköideaan. Nimittäin puutarha.net -sivustolla keskusteluja on käyty luonnonmukaisesta pajumateriaalista erilaisissa rakenteissa (keskusteluissa mm. Pajumies), ja itse tarvitsisin eri kokoisia säleikköjä parvekkeelleni. Elävää aitaa en edes harkitsisi, paitsi jos joskus saisin oman ryytimaan, sinne se sopisi... Tai vaihtoehtoisesti rajaamaan patioaluetta. Pieneen ruukkuun voisin myös kokeilla letittää tai punoa muutamia (1-3 kappaletta) suoria paksuhkoja pajunoksia tai vaihtoehtoisesti oksakimppuja, joiden latvaoista sitten alkaisi puskea vihertävää versoa jossain vaiheessa syksyä. Oiva keskusaihio kesäkukille myöskin, eikö? ainakin kokeilunarvoinen idea.
Ehkä jo tänään illemmalla ehdin käydä etsimässä lenkkipolun varrelta Mukkulasta sopivia oksia hyödettäväksi tai kuiviksi oksasäleiköiksi parvekelaseihimme. Toisaalta valkeat kaupasta ostetut olisivat kai kestävämmät, helpommat ja puhtaamman oloiset? En ole vain varma haluanko sellaisia.
edit: Tässä taas nähtiin kuinka hyvin osaan pitää parvekeajatukseni kurissa edes muutaman päivän... Kelloköynnöksetkin ovat muuten kurkotelleet lehtiään jo valoa kohti, mutta ovat kumman hailakanvärisiä.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu