tiistaina, helmikuuta 21, 2006

Uusi kaluste parvekkeelle!


Tätä on odotettu ja metsästetty pitkään. Kummallista, että vasta nyt löysin kaikin puolin (myös hinnaltaan, 15 euroa!) täydellisen arkun. Aivan tuosta noin vain. Itse asiassa se ei ole arkku ollenkaan, vaikka siltä näyttääkin, vaan kannellinen laatikko. Se on sikäli käytännöllisempää, että kannen voi nostaa suoraan ylöspäin, ja jos laatikon päällä on jotakin kevyttä tavaraa, niitä ei tarvitse erikseen nostella ennen avaamista välttämättä pois. Kyllä, teen laiskuudesta taidetta.

Laatikkoarkun tyyli on juuri sopivan maalaishenkinen ja raikas, väri ja koko passelit parvekkeellemme, koska meillä riittää valkoista seinäpintaa, ja mitä paremmin tällainen puhdas käyttökaluste sulautuu seinäpinaan, sen parempi, eikö? Kauniimmat, myös katselemista varten hankitut kalusteet saavat puolestani herättää huomiota väreillään ja yksityiskohdillaan.

Löysin samalta kirppikseltä myös aivan upeat, tummat, puiset, vanhat ja _tietenkin_ hintavat, 50 euroa maksavat tikapuut. Otin tikkaista kuvankin kännykälläni, mutten ole saanut sitä vielä tähän koneelle, ehkä jossain vaiheessa ne pääsette näkemään. Täytyy myöntää, että kaupat olisivat syntyneet, jos taskustani olisi sillä hetkellä raha niihin löytynyt. Mutta ei... Olen varma että ne löytävät toisen kodin, ennenkuin kerään tarpeeksi rohkeutta tuhlata 300 markkaa tikkaisiin. (syvä huokaus)

Olen tällä hetkellä tyytyväinen uuteen 'parvekesäilytyskalusteeseeni', sen kylkeen vasemmalle puolelle mahtuu mainiosti joko kärhön, tai sitten jonkin peittävämmän vaihtoehtoisen, luultavasti yksivuotisen köynnöksen ruukku. Oikealle puolelle mahtuu vielä hyvin yksi ylimääräinen tuoli, mikä ei aikaisemmassa tilanteessa ollut mahdollista.

Kuva unelmatikapuistani tulee kun on tullakseen. Vaihtoehtoisesti voisin miettiä myös patinoivani itsetehdyt tikkaat niiden tilalle... Kiperää.


Edit: Kuva tikkaista saatiin viimein siirrettyä koneelle, josta bloggaan. Olkaa hyvät.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu