tiistaina, helmikuuta 14, 2006

Iloinen ystävänpäivätervehdys...

...kaikille, jotka sattumalta tai tarkoituksella kompastuvat blogiini juuri tänään! Vielä viime viikolla nuppujaan valoa kohti kurkottaneet narsissit aloittivat kukintansa parahiksi. Juhlistin päivää tekemällä herättyäni pienen pyöräilylenkin kaupungilla, jonka päätteeksi nautimme miehen kanssa kotona erittäin muodollisesti pienet ystävänpäiväkahvit sacherleivosten kera. Kuinka mairittelevaa. Kerran vuodessa... ;) Taidan olla hourahtanut ystävänpäivästä.

Viime aikoina päivät ovat vierähtäneet harvinaisen nopeasti. Ehkä siksi tuntuu, kuin talvi olisi jo loppumaisillaan. Epätavallista, että olen näin pirteä tähän aikaan vuodesta. Saattaa tosin olla, että koulun päättymisen ja siihen liittyneiden pakotteiden poistumisen jälkeen tunnen itseni tietyllä tavalla vapaammaksi kuin vuosiin. Mitä on vuorossa seuraavaksi, sen voin itse päättää melko pitkälti sitä mukaa, kun vaihtoehtoja satelee.

Huomaan jo muutaman postauksen jälkeen aihepiirini hieman heittävän, mutten malta stressaantua siitä, sillä tiedän mikä taimikasvatusperiodin alkaessa mieleni (ja olohuoneen ikkunalautamme) täyttää. Sitä odotellessa voin kai vapaasti pohjustaa kevätkiireitä näinkin. Mutta nyt puutarhasivujen pariin, kukaties postaan tänään vielä uudestaan täysin eri aiheesta ;)

3 kommenttia:

10:43 ap. , Blogger Narcissa kirjoitti...

Ah, narsissi :)

Heti tuli tunne, että miksen minä jättänyt edes paria sipulia hyötöön... No ensi syksynä sitten. Satutko tietämään mikä on tuo lajike?

 
10:51 ip. , Blogger MissTii kirjoitti...

Ah. Minulla ei valitettavasti ole tietoa kasvin lajikkeesta, sillä sipulit ovat itsellänikin alkuperältään vain ylimääräisiä viime syksyn töistäni. Istuttelin ne sitten omaan ruukkuuni omaksi ja läheisteni iloksi :) Enkä edes kirjannut lajiketta ylös, olen vain satunnainen hortoilija :D

 
10:52 ip. , Blogger MissTii kirjoitti...

Todennäköisesti joku melko yleinen, kestävähkö ja edullinen vaaleankeltakukkainen lajike, auttaako yhtään? (Ihanaa, että joku lukee blogiani jossakin =))

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu